ANKARA / PURSAKLAR - Pursaklar Ayyıldız Anadolu Lisesi

Pursaklar Ayyıldız Anadolu Lisesi Müdürü,

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni

ÖZGEÇMİŞ

1963 Şanlıurfa/Uzunburç’ta doğdu. Ortaokul ve Lise öğrenimini Gaziantep´te İmam Hatip Lisesi’nde gören Sayın Zeki KILIÇ lisans öğrenimini Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladı.

“Kur’an’da Şehadet Kavramı Ve Semantik Tahlili” konulu yüksek lisans tezini Ankara İlahiyat Fakültesinde tamamladı. Doktora çalışmasını yine Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde “Akademik Kuran Araştırmaları” konulu teziyle sürdürmektedir.

1990 yılında Ankara’da göreve başladıktan sonra, 1991-1992 yılları arasında, Ankara Muhabere Okulunda askerlik hizmetini yedek subay olarak tamamladı.

Görev hayatının tamamı İmam Hatip Liselerinde olmak üzere öğretmen, müdür yardımcısı ve müdür başyardımcısı görevleri ile devam etti.

En son Ankara Hacı Bayram Anadolu İmam Hatip Lisesi müdür yardımcılığı görevinde iken 2014 yılında Ankara Pursaklar Ayyıldız Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevine tayin edildi.

Evli ve 3 çocuk babasıdır.

İletişim Bilgileri

Cep Telefonu      : 0505 292  40 45